Udregn levetiden på dit iPhone-cover

24 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Der findes desværre ikke en eksakt formular til, hvordan man kan regne sig frem til et nogenlunde tidspunkt, at ens cover til ens iPhone ikke vil fungere mere – om det så er selve skærmen, man refererer til, eller der er tale om et iPhone cover, som man har tilkøbt til at sætte på skærmen.

Men man kan dog lave sig nogle “udregninger”, baseret på ting angående ens telefon og tilhørende cover, så man kan få sig en idé om, hvor lang tid man endnu kan forvente, at det cover er dueligt.

Og vi skal ikke så meget henvise til den stående vittighed om, at produkter til iPhone har en indbygget udløbsdato, der lige skulle passe med, når garantien er udløbet, så du investerer i nyt fra dem.

Det skal mere handle om ganske almindelige menneskelige faktorer samt tilstanden ved selve coveret.

Se nærmere på, om der er mere liv i dit iPhone-cover 

Som det første skal man se på, om coveret er nyt eller gammelt; hvis det er helt nyt, så kan man nok regne med, at det kan holde nogle år.

Er det købt som brugt, så er det meget rart at finde ud af, hvor gammelt det så er.

Dernæst skal man tage i betragtning, hvor god man er til at passe på ens iPhone, for man bruger jo den maskine mange gange i løbet af et døgn, og nogle af os er bedre til at passe på elektronik end andre – mens nogle så igen er virkelig uheldige.

Der vil komme almindelige slitage på coveret generelt, men taber man tit telefonen eller får påført den knubs og skrammer på andre måder, så forkorter man langsomt levetiden.

Endelig kan man også være uheldig at få ødelagt coveret ved et hændeligt uheld, og så kan det godt være, at der var mere levetid tilbage i det, men nu er det død, og det er tid til at få sig et nyt Iphone cover.

Flere Nyheder