Kvalitets gasflasker fra Primagaz til virksomheder

26 april 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for gulvafslibning på flasker? Så kan du med fordel vælge LPG.

Hvad er fordelen ved at købe LPG på gasflasker?

LPG er en gas type der egner sig fortrinligt som flaskegas. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er en nemt håndterbar gas type som fortrinsvis er baseret på propan.

Propan udmærker sig derved at der her er tale om en utroligt simpel og enkelt opbygget gasart. Propan består blot at tre kulstof atomer som hver især er omkranset om brint atomer.

Når propan kommer i kontakt med ilt i forbindelse med forbrænding dannes der vand (H2O) og kuldioxid (CO2). Du slipper for potentielt skadelige afledte spild produkter som for eksempel røg partikler, slagger, sod og giftige gasser.

Den rene forbrænding sikrer samtidig et højt brændpunkt hvilket betyder at du får det absolut optimale ud af din LPG gas. Denne høje energi effektivitet gør LPG til en af de mest miljø og klima venlige gas typer samtidig med at det er forholdsvis billigt at benytte LPG gas når man sammenligner med andre fossile brændstoffer (for eksempel olie). Og så får du med LPG gas en forbrænding hvis temperatur er nem at styre hvilket er grunden til at LPG gas egner sig så fortrinligt til anvendelse i restaurations branchen.

Støt bæredygtig produktion af naturgas – køb LPG hos Primagaz

Når du køber LPG på gasflasker hos Primagaz er du med til at støtte fremstillingen af den klima venligt fremstillede BioLPG som er produceret ved hjælp af biomasse anlæg og således er endnu mere ”grøn” end LPG. Da der endnu ikke er produktions faciliteter til BioLPG i Danmark støtter Primagaz i stedet fremstillingen af BioLPG i Holland hver gang du køber LPG som flaskegas gennem Primagaz i Danmark.

Du kan læse mere, og bestille LPG på gasflasker, på www.primagaz.dk.

Flere Nyheder