Gør det nemt for dig selv at finde en tekstforfatter

07 april 2021 Cecilie Mortensen

Hvis vi kigger på det udbud, der er af tekstforfattere, så er der mange forskellige, du kan kontakte. Det betyder også, at det kan virke som en stor mundfuld at sætte gang i tekstforfatning – for hvem skal du vælge til opgaven? 

I denne artikel får du hjælp med på vejen, så det bliver en smule nemmere at vælge den tekstforfatter, du kan bruge til netop dit projekt. 

Kig efter dette ved din kommende tekstforfatter

Hvad koster tekstforfatningen? 

Hvis prisen er noget af det, du har ekstra øje for, så kan du starte med at indhente tilbud på din opgave. Her kan du opleve at få priser, som er baseret på, hvor mange ord der skrives eller hvor mange normalsider der skal produceres. 

Det er selvfølgelig værd at nævne, at det er mindst lige så vigtigt at kigge efter, at du får værdi for pengene. Det vil sige, at teksterne også skrives, så de taler til netop din målgruppe, i deres sprog og i den tone, du ønsker. Derudover er det mindst lige så vigtigt at fremhæve dit firmas værdier, så det også er tydeligt i alt tekstarbejdet. 

Kan tekstforfatteren løfte netop din opgave? 

Denne overskrift kan betyde flere ting. For det første er det vigtigt, at tekstforfatteren kan komme i mål med netop din opgave. Den gode, dygtige og alsidige tekstforfatter vil kunne skrive tekster til lige præcis din målgruppe, uanset om vedkommende har prøvet det før eller ej. 

En anden faktor du kan forholde dig til er, om tekstforfatteren har kapacitet til at producere den mængde tekster, du skal have lavet. Det kan nemlig være nødvendigt, at der skal sættes flere på en opgave. Den mulighed har du f.eks. også, når du tager kontakt til Wordpens

Hos Wordpens finder du en række forskellige tekstforfattere, som contentbureauet kan sætte på netop din opgave, så du får det bedst mulige match. 

Flere Nyheder