Giv haven en gave med en fin regnmåler

15 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter den perfekte gave til haveejeren, som elsker at gå og hygge om sine bede i haven? Så kan du overveje at købe en fin og finurlig regnmåler.

Hvad er en regnmåler?

En regnmåler består i al sin enkelthed af et transparent aflangt bæger som er monteret på en pind. Bægeret er forsynet med måletal, som man ofte ser det på et måleglas i køkkenet. Pinden stikkes lodret ned i jorden, og når det regner opsamles regnvand i bægeret. Ved aflæsning kan man så konstatere hvor meget regn der er faldet.

I disse dage hvor alting er digitaliseret, og du vil kunne slå mængden af nedbør op på din smartphone på få sekunder, har en regnmåler dog primært et dekorativt formål. Og derfor kan du med stor fordel vælge en af de mere pyntelige modeller hvis du ønsker at begave din nabo, dine bedsteforældre eller måske en kær, haveglad ven med en regnmåler.

Hvor kan jeg finde regnmålere i høj kvalitet?

Leder du efter en fin regnmåler som kan bruges som gave – for eksempel i forbindelse med en have fest, en house warming eller lignende – kan du tjekke Gladegaver.dk. Hos Gladegaver.dk finde du et væld af sjove, søde og spændende gave idéer til både børn og voksne.

Gladegaver.dk er leveringsdygtig i regnmålere i mange forskellige udformninger. Se for eksempel de kære regnmålere med fugle, som egner sig perfekt til at have stående ved siden af havens fuglebad eller ved fuglenes foderbræt. Eller hvad med en morsom regnmåler dekoreret med en rød eller en blå traktor til din onkel der er landmand?

Foruden regnmålere finder du hos Gladegaver.dk et stort udvalg af andre have artikler som for eksempel fuglebade, fuglehuse, blomsterkrukker, have penduler og vindspil som er med til at give haven liv og sjæl. Se hele udvalget på gladegaver.dk.

Flere Nyheder