Find ind til kernen af dig selv med mindfulness

25 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er nok ikke forkert gættet, at der til dig er mange krav som menneske i det moderne samfund, som kalder på mange roller.

Man skal være en god medarbejder, en god ven/veninde, ikke mindst en god kollega og så også et godt barn og meget, meget mere til, der kan gælde i fritiden og arbejdslivet.

Og vi får mere og mere travlt med at skulle leve op til højere og højere krav til de roller i hverdagene og fritiden, at der sjældent er tid til at slappe af.

Nemlig bare sådan noget med at slappe af skal man dokumentere på de sociale medier, hvordan man gør det og ikke mindst, hvor perfekt det ser ud.

Det sker for flere og flere, at de glemmer, hvem de selv er, fordi de sætter lighedstegn mellem disse roller og dem selv, og disse rollers opfattelser er oftest defineret af andre end en selv.

Find dig indre jeg via mindfulness

Om noget lever vi i en tid, hvor det er blevet vigtigt at kunne fokusere på sit sande jeg, og den man er, ved at kigge indad.

Det er bare svært at finde tid til det, da stort set al tid er udfyldt af en af disse “roller”, som vi skal leve op til.

Derfor bør man tage til mindfulness i København, hvor man lærer det med at leve i nuet og finde en forståelse af, hvad der er med til at definere end fra ens kerneværdier, som man måske har glemt eller skal finde frem på ny.

Med sådan et godt udgangspunkt med mindfulness vil man blive bedre til at finde den fornødne tid til at sætte fokus på en selv og være i nuet, fordi man opdager, hvor godt det er for en at gøre gerne mere tit end ofte.

Flere Nyheder