Bestil økologisk catering til din næste fest

15 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Går du meget op i økologi, vil det være naturligt for dig, at du også gør det, når du skal bestille catering til din næste fest. Ved at vælge økologisk catering kan du tilbyde dine gæster den lækre økologiske mad, som du selv nyder til daglig, uden at du selv behøver at stå i køkkenet. På den måde bliver det en fest, der passer til dine værdier, men hvor du samtidig har tid til at hygge dig med dine gæster uden at skulle stresse over maden. 

Leder du efter økologisk catering i København, kan du for eksempel se nærmere på Hansens Catering. Det er et firma, der går højt op i, at så mange af de råvarer, som de bruger, skal være økologiske. Det er derfor oplagt for dig, at du overvejer dem. 

Udover økologi går de også meget op i dyrevelfærd. De får deres alt deres kød fra små gårde, der bliver anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. På den måde kan du være sikker på, at svinekød, oksekød og kyllingekød kommer fra dyr, der har haft det godt. 

image

Buffet, tapas eller smørrebrød? 

Når du bestiller mad hos Hansens Catering, har du mulighed for at bestille en lang række forskellige former for mad. Det er for eksempel både forskellige former for buffeter, tapas og smørrebrød. Det vil derfor være nemt for dig at finde den form for mad, som du gerne vil servere for dine gæster. 

Er det en buffet, du gerne vil servere, kan du både vælge mellem de færdiglavede buffeter, de har, og en vælg-selv buffet. Du har altså mulighed for fuldstændig at sætte dit eget præg på buffeten, hvis du vil det. I vælg-selv buffeten kan du blandt andet vælge forskellige former for kød og fisk og forskellige former for koldt og varmt tilbehør. Dermed kan du altså få menuen til at passe til din fest. 

Flere Nyheder